💪 Confirmare înscriere!

Bine ai venit în programul
Calea Bărbatului Conștient!

Vom începe Vineri, 6 Octombrie cu primul program de practică!

Te invit pe grupul WhatsApp dedicat acestui curs:

Te mai informăm că abonamentul tău a fost activat cu succes. Ce Înseamnă aceasta?

Accesul la curs se mentine doar printr-o plată recurentă. Aceasta poate fi lunară sau pe mai multe luni în avans, așa cum ai optat în momentul achiziției cursului și este automată pentru a accesa fără griji ceea ce cursul îți oferă.
Ziua de reînnoire a abonamentului este pe data de 7-a lunii. Urmareste emailurile de la noi pentru a fi la curent cu aceste plăți, mai ales atunci când una dintre ele eșuează din diverse motive pentru a o soluționa înainte ca abonamentul să fie închis.
Poți vedea detalii despre abonamentul tău și plățile realizate până acum în pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/plati-recurente/

Cum accesezi cursul și bonusurile pe care l-ai cumpărat?

În primul rând este necesar să fii logat pe site. Poți verifica aceasta în pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/.
Dacă nu ești logat îți introduci adresa de email și parola aleasă atunci când te-ai înscris, te autentifici și apoi îți vezi cursurile sus în meniul siteului, la “CURSURILE MELE” (pagina https://cbc.theodorpop.com/cursurile-mele/).

Cum îți programezi întâlnirea 1-to-1 cu trainerul?

Reîmprospătează această pagină și sus în meniul siteului, în pagina “Calendar VIP” îți poți programa întâlnirea 1-to-1 în zilele și la ora disponibilă în calendarul din acea pagină. Theodor te va suna în momentul ales de tine.

Pentru mai multe informații, contactează-ne:

[id_lista_mailerlite]