💪 Confirmare înscriere!

Bine ai venit în programul
Calea Bărbatului Conștient!

Vom începe Vineri, 7 Octombrie cu primul program de practică!

Te invit pe grupul WhatsApp dedicat acestui curs:

Te mai informăm că înscrierea ta s-a realizat cu succes!

Ai ales să faci plata lunar, pe parcursul celor 12 luni de curs, timp în care vei primi progresiv noi programe și lecții. După încheierea celor 12 luni vei avea acces la toate materialele și înregistrările încă 3 luni în mod gratuit.

Cum accesezi cursul și bonusurile pe care l-ai cumpărat?

În primul rând este necesar să fii logat pe site. Poți verifica aceasta în pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/.
Dacă nu ești logat îți introduci adresa de email și parola aleasă atunci când te-ai înscris, te autentifici și apoi îți vezi cursurile sus în meniul siteului, accesând butonul “CURSURILE MELE” (pagina https://cbc.theodorpop.com/cursurile-mele/).

Cum îți oprești abonamentul?

Abonamentele se află în pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/plati-recurente/.
Se selectează abonamentul țintă cu butonul “Vezi”, iar apoi se apasa butonul “Anulează”.
După această acțiune nu se va mai încasa nici o plată pentru respectivul abonament, dar accesul la curs va persista până la data la care ar fi trebuit să aiba loc reînnoirea acestuia.

Cum îți programezi întâlnirea 1-to-1 cu trainerul?

Reîmprospătează această pagină și sus în meniul siteului, în pagina “Calendar VIP” îți poți programa întâlnirea 1-to-1 în zilele și la ora disponibilă în calendarul din acea pagină. Theodor te va suna în momentul ales de tine.

Pentru mai multe informații, contactează-ne:

[id_lista_mailerlite]