FAQ

Ce este un abonament?

Este tipul de acces la noi pe platforma ce se mentine doar printr-o plata care se repeta. Aceasta poate fi lunara sau pe mai multe luni in avans, asa cum ai optat in momentul achizitiei cursului si este automata pentru a accesa fara griji ceea ce cursul va ofera.
Ziua de reinnoire a abonamentului este pe data de 7-a lunii. Urmareste emailurile de la noi pentru a fi la curent cu aceste plati, mai ales atunci cand una dintre ele esueaza din diverse motive pentru a o solutiona inainte ca abonamentul sa fie inchis. Noi acordam o perioada de 7 zile pentru finalizarea platilor intarziate.
Poti vedea detalii despre abonamentul tau si platile realizate pana acum in pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/plati-recurente/

Cum accesez cursul și bonusurile pe care l-am cumparat?

Sus in meniul siteului, la “CURSURILE MELE”. Dar in primul rand este necesar sa fii logat pe site. Poti verifica aceasta in pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/plati-recurente/. Daca nu esti logat iti introduci adresa de email si parola aleasa in formularul din pagina, te autentifici si apoi iti vezi cursurile sus in menu (pagina https://cbc.theodorpop.com/cursurile-mele/).

Cum îmi opresc abonamentul?

Abonamentele se afla in pagina https://cbc.theodorpop.com/contul-meu/plati-recurente/.
Se selecteaza abonamentul tinta cu butonul “Vezi”, iar apoi se apasa butonul “Anuleaza”.
Dupa aceasta actiune nu se va mai incasa nici o plata pentru respectivul abonament, dar accesul la curs va persista pana la data la care ar fi trebuit sa aiba loc reinnoirea acestuia.

Cum îmi programez întâlnirea 1-to-1 cu trainerul?

Sus în meniul siteului, în pagina “Calendar VIP” îți poți programa întâlnirea 1-to-1 în zilele și la ora disponibilă din calendar. Trainerul te va suna în momentul ales de tine.